Tuesday, February 8, 2011

Caramu dan caraku berbeza

kuih cara manis yg kat atas ni sama je kan dengan kuih yang selalu kita beli or buat, kan?



kuih cara berlauk ni pulak ade yang berbeza tak?




selalunya kuih cara isinye daging & ade cili2 merah sikit. kuih cara buatan nida ni laen sikit. nida guna sosej oleh kerana tidak mempunyai bahan yg mencukupi di dapur & saje nak try buat cara berlauk :)

kalau nak resepi kuih cara ala-ala nida ni, pegi la tanye die. sedap & simple nak buat. serius!

" Simplicity is the ultimate sophistication " :)

>

2 comments:

matpek said...

wooww..hebat nida..buat untuk satu kelas laa...hehe

matpek said...
This comment has been removed by the author.