Sunday, October 3, 2010

terima kaseh!




KIAH,
Jalan ke rumah anda itu sangat lah memeningkan! (*.*)
Jauh nye umah..sampaikan orang cheras sendiri pon tak boleh jumpe jalan.haha..
Nasib baek makanan di rumah anda dapat melegakan segala kepenatan yang membelenggu diri tetamu yang bertandang ke rumah anda. Tq mak cik Zainab. Siap buatkan teh tarik lagi tuu~


ATI,
Walaupun mengalami sedikit kesukaran semasa dalam perjalanan kerana berkonvoi-konvoian, akhirnye sampai juge ke rumah ati. hee..
Tidak dilupakan..nasi briyani sedap!


&


MUNA,
Jalan ke rumah anda pun tidak kurang hebatnye ("-.-) . Terima kaseh kerana menjemput!






ps3 : mesti korang pon reply camni "terima kaseh kawan-kawan datang open house semalam, laen kali jangan serik datang lagi yer" , seperti yang diuar-uarkan di fesbuk. haha :)) >

4 comments:

Afzan Raihan Izzati Hamzah said...

terima kasih korangg~ and sorry ati sbb tak dapat datang

matpek said...

thanks kepada semua tuan rumah..jemput2 la lagi lepas ni..hehe

kepada kiah..sate ko mmg terbaik r...
ati..nasi bryani pun bes jugak..
muna..karipap tak leh xda kalau dtg lg pasni..

Shafiq said...

laen kali jgn lpe jmput lg..hehe

smue mknn terbaek..

agamians said...

same2, thanks jugak kawan2 sebab sudi datang. :)